Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
ТЕХНОЛОГІЇ

Діджеінг у VR: новий DJ застосунок для Apple Vision Pro від компанії Algoriddim

Володарі хедсету від Apple зможуть стати хедлайнерами на вечірці роботів

  • Текст: РЕДАКЦІЯ
  • 7 February 2024
Діджеінг у VR: новий DJ застосунок для Apple Vision Pro від компанії Algoriddim

Компанія Algoriddim випустила версію свого DJ софту – djay для нової гарнітури Apple Vision Pro.

Vision Pro став доступним для замовлення у США 2 лютого та, як очікується, з'явиться у продажу в інших країнах до кінця 2024 року. Новий хедсет від Apple позиціонується як «просторовий комп’ютер», що на практиці є поєднанням VR та AR технологій.

Користувачам доступні VR адаптації більшості програм та сервісів Apple: від Apple TV та Music до Safari та FaceTime. Вибір застосунків інших девелоперів в AppStore ще поки доволі обмежений, але має велику перспективу розвитку.

Популярна програма djay від Algoriddim, яка вже представлена на платформах MacOS, Windows, iOS та Android, тепер також доступна в адаптації для Vision Pro. В цій версії користувачі можуть грати DJ-сети з 3D-моделі двох програвачів та мікшера.

Деками можна керувати майже так само, як і в реальному житті, навіть маючи можливість робити скретч. Програма синхронізується з обліковим записом Apple Music та перетворює вашу музичну колекцію на віртуальну полицю з вінілом.

Більшість стандартних функцій, як то ефекти мікшера, доступні через спеціальні жести руками. Наприклад, для прослуховування наступного трека в cue потрібно жестом одягнути уявні навушники.

Віртуальний DJ-сетап можна "встановити" у себе в кімнаті, або обрати повністю віртуальне оточення: тунель, космічний лаунж чи пустелю.

В Algoriddim називають цю версію djay «новаторською» та запевняють, що «просторовий інтерфейс та інтуїтивно зрозумілі елементи керування жестами виведуть вас за рамки традиційного діджеїнгу в приголомшливе імерсивне середовище, яке реагує на кожне ваше зведення».

Ціна нового Apple Vision Pro у базовій комплектації зараз становить $3499. Застосунок djay безкоштовний для встановлення, але за підписку Pro доведеться заплатити $6.99 на місяць або $49.99 на рік після закінчення 7 днів безкоштовного пробного періоду.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…