Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
РЕЛІЗИ

Mixmag рекомендує: 8kays, Juan Hansen — Falling Down​ EP

Українська продюсерка дебютує на Watergate Records

  • Текст: редакція | Фото: Андрій Харламов
  • 7 February 2024
Mixmag рекомендує: 8kays, Juan Hansen — Falling Down​ EP

Міжнародна кар’єра 8kays тісно пов'язана з лейблом Afterlife, що належить дуету Tale of Us. Монументальний мелодік-техно саунд 8kays ідеально співпадає із тим форматом, що просувають Afterlife завдяки численним релізам, серії компіляцій Realm Of Consciousness та вражаючим шоукейсам в Нї Ibiza.

Читайте також: Hї Ibiza: невідома історія найвідомішого клубу

На звітному міні-альбомі 8kays вирішила трохи відійти від звичного саунду. «Falling Down» — це більш інтимний, особистий запис, де є місце для пісенної форми та експериментів із різними жанрами. Можливо саме тому новий реліз Іра видала на Watergate Records. Цей лейбл працює на базі відомого однойменного клубу, який розташовано на березі річки Шпрее в Берліні.

«Falling Down» — це ще й збірка колаборацій з численними талановитими музикантами та друзями продюсерки. На однойменному синглі співає аргентинський музикант Хуан Хансен — крізь ламаний ритм та багатошарове аранжування віє ледь відчутний вітерець балеаріка та нью-вейва.

В треці Matemática, що має вайб канонічних Yello, співає досвідчений бразильський вокаліст Abrão, багатьом відомий як лайв-вокаліст Red Axes. Слід також послухати його сольний реліз «Omnam» (2018) — перший великий успіх лейблу Bigamo Music від Франа Відеманна з Ame.

Серед реміксів на «Falling Down» — творче подружжя Colyn & Beswerda та Chris Avantgarde, чий стрімкий зліт в останні роки складно було не помітити. Завершує ж реліз пронизливий, мрійливий трек Lyra, в якому космічні синтезаторні пасажі наче розсипаються на окремі гранули.

Слухати тут.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…