Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
РЕЛІЗИ

Премʼєра: Lawrence Lee & Mohajer — Who That Is

Діджитал реліз заплановано на 2 лютого.

  • Текст: редакція | Фото: Julien Tell
  • 12 January 2024
Премʼєра: Lawrence Lee & Mohajer — Who That Is

Lawrence Lee та Mohajer об'єднали художні візії в динамічному синергетичному проєкті «Temporal Spell». Народившись в Нью-Йорку і маючи коріння корейського та бразильського походження, Лоуренс переїхав до Берліна, швидко зайнявши своє місце на місцевій сцені, заснувавши власний лейбл A7A і серію вечірок LUSH. За допомогою заразливих релізів і діджей-сетів, Лоуренс створює єдину візую через творчі вияви. Він формує безкомпромісний звук, який відзначається темами футуризму, неправильних мелодій та трайбл ритмів.

Mohajer, з іншого боку, є мотивуючою силою подій прогресивної квір-вечірки mp3, створеної для відновлення почуття близькості в андерграундній сцені Берліна. Також є учасницею Fast Forward у Копенгагені. Ірансько-шведська діджейка додає своїм сетам енергійний коктейль техно, трайбл хаусу та трансу, підкріплений врівноваженим розумінням ударних інструментів. «Temporal Spell» — це потужне злиття індивідуальних стилів і гармонійність їх поєднання.

4-трековий альбом зачаровує, демонструючи хімію між двома артистами. Заснований на багаторічній дружбі реліз відрізняється глибоким особистим звʼязком та переплітає стилі — від трайбл хаусу до енергійного трансу і техно — в захоплюючу подорож із характерними звуками, які унікально представляють кожного артиста. Цей альбом готовий заражати танцполи енергією всюди, від інтимних підземних клубів до масштабних фестивальних сцен.

Реліз заплановано на 2 лютого на лейблі UMAY, а поки слухаємо перший сингл.

UMAY — це мультидисциплінарна платформа, яку очолює Nene H, з основним орієнтиром на новаторських музичних виконавців. Мета — будувати мости та підтримувати місцеву культуру, надаючи видимість географічно недооціненим регіонам і виконавцям з великим акцентом на Південну, Західну та Центральну Азію.


Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…