Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Назад у майбутнє: Defected Records оригінально святкує 25-річчя

Протягом року на знаковому лейблі вийде 25 колаборацій ветеранів хаус-сцени і майбутніх зірок.

  • Текст: редакція
  • 22 January 2024
Назад у майбутнє: Defected Records оригінально святкує 25-річчя

Минулого року засновник Defected Саймон Данмор оголосив про те, що йде на заслужений спокій. «Епоха скінчилась!», — писали фанати. Але скінчилась лише перша глава. Саймон передав лейбл в гарні руки й новий менеджмент вже демонструє, що здатен не тільки утримати високу планку якості, але й підкорювати нові вершини.

Так, на останньому ADE команда Defected оголосила про старт співпраці із The Circuit Group, що означає активну експансію на американський ринок. Тим часом триває розширення серії вечірок DefectedWorldwide: Дубаї, Балі, Австралія, Аргентина, Мальта, Хорватія. Що й казати, хаус люблять всюди!

Додатковий імпульс Defected в цьому році має дати 25-річний ювілей лейблу, святкування якого буде розтягнуто на весь 2024 рік. До такої нагоди запланована неймовірна кількість нових проєктів та релізів: світовий тур із фірмовим шоукейсом, нова серія подкастів під назвою Moments in Music та плейлист-антологія (1999–2023), який вже доступний ось тут. А ще анонсовано епічний сезон на Ібіці, запуск власного мобільного додатку та членських карток.

Хочете something special? Протягом року Defected запустять в продаж брендований кавовий столик під назвою 25 Years In The House.

Релізний рік має бути взагалі карколомним. З 19 січня стартує серія з 25 окремих релізів, кожен з яких має стати колаборацією певного ветерана лейблу та їх же нової зірки. Перший дроп — спільна робота Sam Divine та DJ Hannah Wants за участі вокаліста Сема Кука під назвою Cruel Intentions. А вже 2 лютого вийде трек новачків Da Capo & Kitty Amor та Jack Back — це маловідоме хаусове альтер-его Девіда Гетти.

Серія матиме назву «Together» і ближче до кінця року доповниться релізом на фізичних носіях. Це має бути важкенький вініловий бокс-сет, який включатиме всі 25 треків на 13 подвійних 12-дюймовках і купу додаткових плюшок всередині. Тільки гляньте, яка краса:

Якщо ви фанат лейблу, або просто хочете навчитись тому, як треба будувати маркетинг власного лейбла на топ-рівні, радимо підписатись на спеціальний ювілейний landing page.

Читати також: Crosstown Rebels святкує 20-річчя випуском книги на вагу золота

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…