Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
ПОДІЇ

TRW та Obrani Records проведуть спільну подію

Вечірка пройде 6 та 7 липня

  • Текст: редакція | Фото: надано промоутерами
  • 25 June 2024
TRW та Obrani Records проведуть спільну подію

Одеська формація TRW спільно з українським лейблом Obrani Records знов створять подію для тих, хто цінує електронну музику і якісний звук, який змусить забути вас про сьогодення і віддатися ритму.

«В нас лише одна мета робити події живими і справжніми, не приховуючи емоцій, не надягаючи масок. Події, які на якись час зроблять вас вільними та дадуть змогу бути собою в оточенні однодумців», — говорять засновники. «Спочатку ми надихалися незайманою чистотою карпатських гір, де є тільки вітер, сніг та свобода, що дають відчуття польоту. Згодом ми надихались Чорноморським бризом звуки якого вечорами заспокоюють, змушуючи глибоко зануритися в думки та спогади. Далі було натхнення від рослинної сили нашого лісу, який вабить своєю величністю, красою та спокоєм».

Творці HIDER хочуть запросити вас на прогулянку літніми стежками крізь спекотні й вологі тропіки Одещини на абсолютно новій локації. Вони ваблять загадковістю, зухвалістю та буйністю, а також теплом сонячного світла і приємною вечірньою росою. Це місце, де ви зможете сховатися від палючого сонця та загубитись у приємних музичних хвилях. Наша подія — відкриття для проведення часу в компанії друзів, звичайних приємних гостей та поціновувачів мистецтва та музики. Приходьте і відчуйте незабутню атмосферу тропіків.

Подія буде проходити два дні 6 та 7 липня. Музичними гостями стануть Zahvat — діджейка з Києва, резидентка дівочої волонтерської організації, спрямованої на допомогу українській армії «CVIT», а також авторка серії подкастів «Vzahvativid». Компанію їй складуть локальні артисти та продюсери. На другий день заходу організатори підшотували Vinyl Session із локальними діячами й резидентами Obrani.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…