Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

AIR проведуть глобальну пряму трансляцію концерту в Альберт-голі з ювілейного турне «Moon Safari»

Цього року французький дует гастролює усім світом, святкуючи 25-річчя свого впливового дебютного альбому

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ | ФОТО: Xavi Torrent
  • 23 May 2024
AIR проведуть глобальну пряму трансляцію концерту в Альберт-голі з ювілейного турне «Moon Safari»

Гастрольний графік AIR у 2024 році максимально насичений: вони відправились у глобальне турне, аби повністю зіграти свій дебютний альбом «Moon Safari» з нагоди його 25-річчя. Важко повірити, але це відбувається вперше із моменту виходу лонгплея у 1998 році — до цього дует ніколи не виконував його цілком наживо.

Тур «AIR play Moon Safari» розпочався наприкінці лютого з серії виступів у ключових європейських містах. Після початкового успіху шоу попит на продовження туру був надзвичайно високим. Було прийнято рішення організувати додаткові дати протягом року, щоб дати можливість якомога більшій кількості шанувальників по всьому світу долучитись до цього експірієнсу. Фізичні солдаути підштовхнули AIR до колаборації з глобальною стрімінговою платформою DRIIFT, яка транслюватиме виступ гурту у Лондоні в Королівському Альберт-голі 31 травня.

AIR відіграють ексклюзивне шоу в кінематографічній атмосфері з ефектом занурення. Після «Moon Safari» прозвучить низка інших класичних треків Air та менш відомих композицій з їхнього розлогого каталогу. Шоу буде доступним у форматі лайвстріму 31 травня о 23:00 за Києвом. 1 червня відбудеться дві ретрансляції: о 04:00 та 07:00 за київським часом. Починаючи з 09:00 1 червня до 09:00 4 червня за Києвом, концерт можна буде подивитись за запитом.

Квитки на глобальний лайвстрім «Moon Safari» в Альберт-голі вже у продажу.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…