Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
РЕЛІЗИ

Supergloss та Omon Breaker випустять спільний селф-реліз «Visual Freak»

Діджитал реліз заплановано на 15 травня

  • Текст: редакція
  • 29 April 2024
Supergloss та Omon Breaker випустять спільний селф-реліз «Visual Freak»

Проєкт «Visual Freak», спільна робота українського діджея та продюсера Omon Breaker та німецької артистки Supergloss, яка обіцяє відкрити нову главу в електронній музиці. Їхній селф-реліз, який створений з любов'ю і досконалістю, об'єднує в собі сучасні звукові течії техно та трансу з елементами, що натхненні духом минулих десятиліть. Цей альбом — це не просто колекція треків, але і відображення емоцій та ідеалів його авторів.

У «Visual Freak» кожна нота, кожен біт має своє місце й значення. Артисти не лише вдало поєднали електронні звуки, але й привнесли власний вокал та лірику, створивши музичне полотно, насичене енергією та виразністю. Цей альбом — це не просто звуковий досвід, але і мистецьке творіння, яке розкриває перед слухачем широкий спектр почуттів та емоцій.

Загальна концепція альбому пронизана гендерними темами, що стає своєрідним маніфестом вільної експресії та самовираження. Музика стає важливим супутником у пошуках свободи та відчуття під час вечірок та заходів. Додатковий шар комплектується треком Cyber Skin від Schacke, що відзначається сучасними звуками EBM та додає атмосферу електронної сучасності до альбому.

«Visual Freak» — це не лише альбом, це подорож у світ електронної музики, яка надихає та захоплює. Для всіх поціновувачів відмінного звуку це обов'язковий еталон в колекції.

Діджитал реліз заплановано на 15 травня, а продаж вінілу з 15 липня. Передзамовили альбом можна тут.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…