Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Нарциси зацвіли: Gesaffelstein показав вражаючий тизер альбому GAMMA

Загадковий француз повертається до важкого звучання

  • Текст: редакція
  • 20 February 2024
Нарциси зацвіли: Gesaffelstein показав вражаючий тизер альбому GAMMA

Футуристична лабораторія… Асистентка подає Майку Лєві скарпель. Той обережно шліфує власну статую.

Інопланетна капсула… Алюзія на Таємну Вечерю. В центрі довгого столу на місці Ісуса — сумний Gesaffelstein.

Можливо, ВВВ (відчуття власної величі — прим. ред.) — це вірус? Корона-вірус – в буквальному сенсі слова. Бо тільки-но Майк провів пару сесій в студії з Кан’є, як перетворився із сором’язливого друга Brodinski на античну статую зі ртуті.

На дебютному Aleph такий апломб був виправданий зухвалим новаторством музики. Hyperion в компанії з TheWeeknd та Pharrell мав присмак пост іронії. Геза добре розумів намір Columbia — його поп-альбом мав втамувати фантомний біль прихильників Random Access Memories після відходу Daft Punk. А потім він і сам надовго зник з радарів. Це так по-французьки…

Та Бог любить трійцю — тож, зустрічайте: GAMMA! В кінці березня вийде третій альбом Gesaffelstein. І судячи зі свіжого трейлеру – це буде мегаломанська, концептуальна, автобіографічна подорож всередину самого себе. Візуальна складова вражає розмахом. Навряд чи зараз є хоча б ще один електронний артист, який може таке собі дозволити. Тизер GAMMA сягає рівня альбомних фільмів Кан’є Веста, Бейонсе (Lemonade) чи Кендріка — топ-зірок світової сцени.

Поза камерою — впливовий віжуал-артист Джордан Хемінгуей, відомий по роботі із Gucci, Мариною Абрамович та FKA Twigs. Окремі кадри натякають — це тільки маленький спойлер. Скоріш за все, Джорджан зняв за мотивами GAMMA ціле кіно. Тим часом, Gesaffelstein бере від Columbia Records своє. Отримали поп-хіти? Тепер зіграємо по моїх правилах! Невідомо, як мейджор-лейбл погодився на таку авантюру, але GAMMA звучатиме ще сміливіше за дебютний альбом Леві. Тут буде індастріал, краут-рок, EBM, колд-вейв, хард техно та всіма очікуване фірмове Геза-вське темне електро. Час для пре-сейву!

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…