Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

∄ та PIECEOFSHIRT випустили лімітовану колекцію до дня народження клубу

Футболки можна придбати лише цих вихідних

  • Текст: Редакція | Фото: Олексій Готс
  • 17 November 2023
∄ та PIECEOFSHIRT випустили лімітовану колекцію до дня народження клубу

∄ разом із брендом PIECEOFSHIRT оголосили про вихід лімітованої колекції футболок, присвяченої історичній будівлі. Усі зароблені кошти від продажу будуть передані до фонду K41 Community Fund на підтримку української музичної спільноти. Головним мотивом лімітованої колекції стали центральний вхід з фасадом і вікнами Glass Tower та головні вхідні двері клубу.

Клуб на Кирилівській, 41 розташований в стінах однієї з найстаріших промислових садиб Подолу. У XVIII столітті ця територія належала Кирилівському монастирю та використовувалась для спиртового виробництва. Пізніше на цьому місці було побудовано «Товариство Київського пивоварного заводу», а поряд (Кирилівська, 35) розташовувався пивзавод М. В. Ріхерта. Незважаючи на те, що будівля пройшла кілька реновацій за останні роки, команда клубу дбає про збереження її автентичності.

Нагадуємо, що 18-19 листопада ∄ відзначатиме своє четверте день народження. Захід пройде одразу на двох танцполах: Ground Floor та, вперше після повномасштабного вторгнення, Second Floor. Серед учасників лайнапу зазначені Alinka b2b Serge Jazzmate, Bjarki, Phase Fatale b2b Nastya Vogan, Tofudj та інші.

PIECEOFSHIRT — місцевий український бренд, який продає бутлег-футболки. Після початку повномасштабного вторгнення бренд розпочав випуск футболок із переробленими логотипами Aphex Twin і Stone Island — з написом «Stolen Island» (він же Крим) і Ukraine («Україна»).

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…