Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
РЕЛІЗИ

Варто послухати: четверта компіляція від лейблу OBSKURA

Нова щедра порція музики від українського благодійного імпринту

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ
  • 14 June 2024
Варто послухати: четверта компіляція від лейблу OBSKURA

Днями український лейбл OBSKURA випустив четверту благодійну збірку «Various Artists 4», у якій взяли участь понад 40 артистів з різних країн.

В умовах війни, що триває, світова музична спільнота об'єднується і вкотре презентує благодійний альбом для збору коштів на підтримку України. Об'єднуючи різних виконавців з усього світу, OBSKURA демонструє силу музики вселяти надію, сприяти єдності та позитивним змінам. Кожен трек альбому відображає стійкість і дух українського народу перед обличчям важкої війни.

Музично збірка пропонує слухачеві широкий діапазон від ембієнту до брейк-біту та сирого модулярного техно. Винятковий за обсягом та різноманіттям пул артистів гарантує, що кожен знайде у цій компіляції матеріал, що резонує. І це доволі очікувано, бо одним з кураторів альбому є Артем Волик, в минулому відповідальний за нічні сцени фестивалю Atlas Weekend та артдирекцію «Зеленого театру».

Всі кошти з продажу релізу будуть у повному обсязі перераховані на рахунки фондів і організацій, які займаються допомогою людям та тваринам, постраждалим від війни. Підтримати ініціативу OBSKURA можна на Bandcamp.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…