Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Alinka випустила новий ЕР на лейблі Peggy Gou

Реліз із характерним чиказьким саундом та настроєм

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ | ФОТО: КОСТЯНТИН БІБЛЮК
  • 14 June 2024
Alinka випустила новий ЕР на лейблі Peggy Gou

Сьогодні вийшов новий міні-альбом Alinka під назвою «Dance Like Nobody's Watching». Це перший реліз артистки для лейбла Peggy Gou — Gudu Records; він доповнює каталог робіт для таких лейблів, як Rekids, Permanent Vacation та її власного Twirl, який було перезапущено минулого року.

«Ми познайомилися з Peggy Gou багато років тому в берлінському Panorama Bar та чудово провели час, і я була фанаткою її музики з самого початку. Ми поділяємо спільну любов до хауса, тож коли вона попросила мене зробити музику для Gudu, я була дуже рада і схвильована»,— розповіла Алінка.

Уроджена киянка, яка зараз мешкає в Берліні, немалу частину свого життя Alinka провела у Чикаго, яке стало формативним для її творчої натури та зростання.

«Я написала ці треки спеціально для Peggy Gou та її лейблу, тому це дуже особливий проєкт для мене, і ця музика багато для мене значить. Це музика для танцполів»,— резюмує диджейка та продюсерка: «Я виросла в Чикаго, тому я створюю треки, під які можна закрити очі й танцювати так, ніби ніхто не дивиться. Це ода позачасовому звуку, який сформував моє життя».

Послухати/придбати новий ЕР Alinka «Dance Like Nobody's Watching» можна за цим посиланням.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…