Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Київський електронний артист NEONKNIGHT випустив мініфільм «TEARS»

Відео стало пʼятим в фільмографії музиканта

  • Текст: редакція
  • 21 March 2024
Київський електронний артист NEONKNIGHT випустив мініфільм «TEARS»

Юра Шевченко, відомий під еліасом NEONKNIGHT, випустив другий музичний кліп до повноформатного альбому FUTUREPAST, який вийшов в травні 2023 року.

«Я відчув необхідність спробувати щось більше, ширше і сміливіше. Зняти складніший сюжет, глибшу історію і не бути обмеженим лише відеосупроводом для треку. Зняти мініісторію, зняти кіно»,— поділився артист. Як і в попередніх кліпах артист також став режисером нового відео. Але на цей раз музичне відео експерементує із форматом і дещо виходить із звичного і традиційного концепту музичного кліпу.

За словами Юри, музичний мініфільм є результатом подальшого інтересу до режисури й взагалі кіно як мистецтва. «Мені вже давно відгукувалася ідея спробувати режисерський дебют у короткому метрі, і для TEARS я вирішив трішки поекспериментувати із форматом. Довший хронометраж, ширша історія. Робота з емоціями, темпом оповідання, акторами та персонажами — це був дійсно найцікавіший досвід. Як і попередні відео — я знову досліджую почуття та емоції, на цей раз — розповідь про зустріч зі своїм внутрішнім страхом та справжнім “я”, без прикрас і образів», — продовжує Юрій.

Кліп є другим музичним відео до дебютного повноформатного альбому NEONKNIGHT «FUTUREPAST». Відеотвір вже став фіналістом престижного конкурсу Music Video Awards що проходить кожен рік у Лондоні.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…