Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Charli XCX випустила сингл з майбутнього альбому «Brat»

Що про нього відомо?

  • Текст: редакція | Фото: Харлі Вейр для The Face
  • 4 March 2024
Charli XCX випустила сингл з майбутнього альбому «Brat»

29 лютого британська попвиконавиця випустила відео на трек Von Dutch, синглу, яким вона дражнить фанатів перед виходом наступного альбому. Реліз став першим треком після минулорічної пісні Speed Drive, яку вона написала спеціально для фільму «Барбі».

Лонгплей буде називатися «Brat» і складатиметься з 15 пісень із загальною тривалістю 41 хвилини 23 секунди. Альбом вийде цього літа, зірка анонсувала, що він матиме клубне звучання: «Я народилася, щоб створювати танцювальну музику».

В нещодавньому інтервʼю The Face Charli XCX також розповіла, що один з треків буде присвячено подрузі, продюсерці SOPHIE. «Між нами була велика дистанція, тому що я захоплювалася нею і хотіла справити на неї враження», — ділиться Чарлі. «Мені соромно за те, що я боягузка. Про це важко говорити. Мені сумно за себе, що я не відчула все що вона [SOPHIE] могла запропонувати».

Пара працювала разом над мініальбомом XCX «Vroom Vroom», а також над багатьма іншими релізами. Після трагічної смерті продюсерки, Чарлі написала у Twitter: «Я вшановуватиму Софі в свій час особисто, у моєму горі, через мої спогади, через мою роботу, через те, що я буду створювати. Наразі все, що я можу [сказати], це те, що я буду страшенно за нею сумувати»

Charli XCX випустила п’ятий альбом «Crash» у березні 2022 року. До альбому увійшли сингли Good Ones, New Shapes, Beg for You і Baby. Після «Crash» Charli XCX співпрацювала з Tiësto в Hot in It, Семом Смітом для In the City та іншими.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…