Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Релізна ініціатива NECHTO Records заохочує та підтримує починаючих продюсерів

Лейбл працює над компіляцією, яка платформить свіжі таланти та допомагає їм закріпитись на сцені

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ
  • 24 May 2024
Релізна ініціатива NECHTO Records заохочує та підтримує починаючих продюсерів

Вважаючи, що сучасні продюсери борються за те, щоб бути почутими в умовах надмірної пропозиції, цей ексклюзивний проєкт пропонує платформу для молодих талантів, щоб продемонструвати свої здібності і отримати визнання. NECHTO відкриває свої двері для продюсерів з усього світу, запрошуючи їх надіслати один якісний демо-трек для ексклюзивного Bandcamp-проєкту.

Кожні два тижні Nastia обирає та підписує один трек із надісланих, й далі він доповнює альбом-компіляцію «NBE 2024» на Bandcamp. Продюсер отримує 100% роялті та заохочувальний гонорар у розмірі 200 євро. Наприкінці року, фіналізована версія компіляції також з’явиться на Beatport.

Ця ініціатива NECHTO Records пропонує артистам не тільки чудову можливість отримати визнання й підтримку, але й гарантує, що їхня творчість буде представлена широкій аудиторії. Завдяки відчутній кількості відданих прихильників на Bandcamp та у соцмережах, Nastia допомагає із популяризацією відібраних артистів, збільшуючи охоплення представлених на компіляції треків.

Вітаються всі жанри, що відповідають стилю лейблу, оскільки NECHTO заохочує різноманітність і креативність. Надіслати демо можна за електронною адресою [email protected]

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…