Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
ТЕХНОЛОГІЇ

Native Instruments представили третю ревізію DJ-контролера Traktor X1

Оновлений дизайн в поєднанні з розширеними можливостями

  • Редакція
  • 2 September 2023
Native Instruments представили третю ревізію DJ-контролера Traktor X1

Для багатьох діджеїв, софт Traktor та зручні контролери від NI не тільки стали революційним рішенням з точки зору доступності та мобільності, але й відкрили нові горизонти креативності, які були не доступні в класичному сетапі – пара програвачів плюс мікшер. Сьогодні, коли діджейский софт напряму конектиться до каталогів Beatport та iTunes, а можливості маніпулювання треками під час сету практично безмежні, представити на ринку щось дійсно цікаве – нелегка задача навіть для таких компаній як Native Instruments.

Одним з перших релізів бренду, після нещодавного оновлення айдентики, стала нова версія контролера Traktor X1 MK3. Третя ревізія помітно відрізняєтся від попередніх версій більш сучасним дизайном, особливо – прозрачною нижньою частиною корпусу з функціональною LED-підсвіткою. Такі штуки завжди гарно працюють для приваблення нових юзерів. Але й для досвідчених “трактористів” є сенс замислитись над апгрейдом. Ключови фічі контролера, на яких NI роблять акцент, делеко не обмежуются оновленим дизайном.

- 5 інформативних OLED-дисплеїв для різних секцій - FX, mixer, track info тощо

- 8 потенціометрів, 4 зручні енкодери

- 28 багатофункціональних кнопок для прямого контролю hot cueues, reverse, tempo change, loops, beat jumps та інших функцій

- зручний доступ до контролю всіх можливих ефектів Тraktor напряму з девайсу, групування та одночасне керування декількома ефектами разом

- плеєр патернів (доступний за платною підпискою Tracktor Pro Plus)

- повний контроль функцій мікшера - EQ, volume, monitoring, etc.

- LED-підсвітка корпусу, яка синхронізується з коліоровою схемою функцій Traktor

Разом з вже й без того широким набором можливостей, також варто зазначити доволі ефективні опціі підключення. Для повноцінної роботи, контролер достатньо під'єднати до вашого лептопа за допомогою USB-кабеля. Разом з цим, новий X1 має 3 додаткових USB слоти, які практично перетворюють контролер на півноцінний USB-хаб. Це дозволяє використовувати додаткові контролери та будь-які інші переферійні USB прилади разом з X1 під час виступу чи запису мікса. Єдине, що для цього вже знадобиться живлення від мережі.

Traktor X1 MK3 поставляється з софтом Traktor Pro 3, де все вже налаштовано під ограни управління девайса. Але гнучкі можливості кастомизації софта - це must have в сучасному світі, тому юзерам доступний простий інтерфейс для зручного налаштування необхідних функцій “під себе”.

Попередні замовлення вже видкриті на сайті Native Instruments, ціна нової моделі – $299.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…