Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
РЕЛІЗИ

Mystictrax випустили кліп на трек з компіляції COUNTEROFFENSIVE

Реліз також доступний у лімітований кількості на USB

  • Текст: редакція
  • 4 December 2023
Mystictrax випустили кліп на трек з компіляції COUNTEROFFENSIVE

Київський лейбл Mystictrax випустив альбом-компіляцію COUNTEROFFENSIVE та кліп на трек Bodro fr. RUSIIICK — Vilna Dusha. Прибуток з релізу лейбл перерахує до фонду Musicians Defend Ukraine.

До збірки увійшли 13 треків від закордонних та українських електронних музикантів, серед якийх є військові ЗСУ — Raavel, Distortion (UA) та Bodro. Додатковим сюрпризом стало відео на трек Vilna Dusha у стилі нуар кіберпанк, яке зняв режисер Антон Сатановський, відомий за роботами для репера 3kene та брендів descapizm та sania.jeweler. Задум кліпу — роздуми про право на володіння власної цифрової душі, боротьба з власними демонами, роздуми над життям та місцем творчості в ній, декомунізація і перепрошивка свідомості у ХХІ столітті.

«Українські музиканти та їхні небайдужі друзі разом створили надпотужну музичну силу, здатну подолати зло у світі, припинити війни та відновити справедливість. Повстанський рух ар'єргардів представляє вашій увазі 13 треків, створених для підтримки бойового духу українських військових, яким ми всі завдячуємо життям. У випуску взяли участь і музиканти, які зараз перебувають на вогневому полі – творчі люди, які мужньо борються за демократичні свободи в лавах Збройних Сил України», — говорять в лейблі про реліз COUNTEROFFENSIVE.

Mystictrax — київський лейбл та експериментальна лабораторія звуку, заснована музикантом та діджеєм Lostlojic. З моменту створення на Mystictrax видалося понад 50 артистів з України та не тільки.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…