Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

HAAi випустила перший сингл із міксу !K7 DJ-Kicks

Премʼєра релізу запланована на 10 листопада

  • РЕДАКЦІЯ
  • 27 September 2023

У листопаді цього року незалежний лейбл !K7 Records випустить компіляцію DJ-Kicks з австралійською діджейкою та продюсеркою Тенейл Тросселл aka HAAi. До її міксу увійде 17 треків, у тому числі й три свіжі релізи. Серед них трек ZiGGY, який уже доступний до прослуховування.

Перший випущений сингл HAAi — це перкусійний, психоделічний техно-трек, названий на честь курки. Так-так, на честь курки друга Тенейл Тросселл — мультиінструменталіста Джона Ма, з яким вони познайомилися в місті серферів під назвою Байрон-Бей, Австралія. Курка на прізвисько ZiGGY була в студії, коли музиканти працювали над треком.

Окрім нього, до міксу !K7 DJ-Kicks увійде трек ShiNE та Always Ascending, який HAAi записувала з електронним музикантом Jon Hopkins та репером KAM-BU. Крім власних записів, у музичну селекцію потрапила музика I. JORDAN, The Blessed Madonna, Agoria, Koreless, Manni Dee, Surusingh, Tunnidge.

За ідеєю діджейки лейтмотив міксу перегукуватиметься з дебютним альбомом «Baby, We're Ascending», який і зробив HAAi популярною. Після релізу в 2022 році, у якому було поєднано техно, хаус, електро та ембієнт, альбом номінували на премію Mercury Prize. У ньому Тенейл шукала відповіді на вічні питання: «в чому сенс життя?», «що таке любов?», «як люди переживають втрати?» і «де шукають сили для особистого росту?».

Відтак, концепт міксу буде знову ж про «ascending» (прим. — зростання), але вже з приставкою «always». На цей запис HAAi надихнули сесії медитації на Балі, де вона й презентувала відеоанонс майбутньої платівки. На її думку, компіляція має довести слухача до так званої «колективної ейфорії».

«Тему міксу "always ascending" кожен може інтерпретувати по-своєму», зазначила HAAi.

DJ-Kicks від HAAi стане другою в серії міксів, випущених лейблом !K7 Records цього року. Першим був мікс від британської діджейки Elkka, який вийшов у квітні. Платівка поєднала хаус, диско, техно та електропанк. Разом із нею діджейка випустила й кілька своїх треків та поїхала в тур.

Нині HAAi гастролює в межах четвертого туру США й готується до вечірки-презентації міксу DJ-Kicks, що запланована на 20 жовтня в лондонському The Cause.

Передзамовити «DJ-Kicks: HAAi» можна тут.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…