Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Вперше за 7 років: Mount Kimbie анонсували альбом та видали нове відео

Слід також очікувати на традиційні дуети із King Krule

  • Текст: редакція | Фото: Еван Мінкер
  • 9 February 2024
Вперше за 7 років: Mount Kimbie анонсували альбом та видали нове відео

Британський дует Mount Kimbie взяв тривалу творчу паузу після виходу альбому «Love What Survives» у 2017 році. За цей період дует перетворився на класичний рок-гурт (тепер в Mount Kimbie вже четверо учасників). А також випустив мікс для серії DJ-Kicks та збірки сольних треків Кай Кампоса та Дома Мейкера, обєднані в єдиний реліз під назвою «MK 3.5: Die Cuts | City Planning». Щось схоже свого часу робили Outkast, коли під виглядом подвійного альбому «Speakerboxx/Love Below» насправді були видані сольні альбоми Andre 3000 та Big Boi.

В будь-якому разі, хоч Mount Kimbie і не зникали з горизонту, але повноцінних альбомів не випускали вже сім років. Тож звістка про майбутній лонгплей «The Sunset Violent» дуже здивувала фанатів проєкту. Mount Kimbie обрали стандартний план інді-мейджор артиста: кліп/сингл, анонс альбому та одразу ж розклад майбутнього туру.

Анімаційний кліп на пісню Fishbrain зробив художник Теген Вільямс, який вже давно працює з дуетом, а також робить колажі для видання The Face (наряду із Mixmag входить до пулу Wasted Talent — прим. ред.). Із самої пісні можна зрозуміти, що Mount Kimbie остаточно прощаються із пост-дабстепом та надають перевагу гітарній музиці. Тепер їх майже не відрізнити від давнього соратника King Krule, який вже за традицією також з’явиться на новому альбомі (дві спільних пісні).

Разом з тим, ухил в бік інді-року жодним чином не вплинув на співпрацю із постійним видавцем Warp Records. Культовий електронний лейбл готовий підкорювати нові горизонти разом із Mount Kimbie. Щодо самого альбому, то він вийде 5 квітня. Робота над ним тривала в долині Юкка в Каліфорнії, де знаходиться секретний центр спостережень за НЛО.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…