Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
ТЕХНОЛОГІЇ

Moog готують до випуску новий поліфонічний синтезатор

Загадковий синт помітили на нещодавньому шоу Usher'a на Super Bowl

  • Текст: Редакція
  • 14 February 2024
Moog готують до випуску новий поліфонічний синтезатор

Користувачі помітили загадковий синтезатор в арсеналі музикантів зірки американського R&B Usher'a під час його виступу на Super Bowl halftime show. Cетап цілком був складений із інструментів Moog з кастомними білими панелями. Окрім Moog One, Minimoog, Sub37 та Matriarch можна було також побачити ще один синтезатор, дуже схожий на легендарний Roland Jupiter-8. Але прискіпливі глядачі помітили деякі відмінності від Jupiter, тож новина про можливий новий реліз від Moog почала швидко ширитися мережею.

Після цього відомий блогер, музикант та оглядач музичного обладнання Andrew Huang виклав фото нового девайса з лого Moog та прокоментував:

«Ви бачили загадковий синтезатор у шоу Usher'а на Super Bowl? Ок... я вже маю його в своїй студії. Дякую Moog Music за те, що надали мені провести трохи часу з ним. Я буду радий поділитися більше, коли він вийде. Я думаю, що люди будуть у захваті!».

Нагадаємо, що влітку 2023 компанія Moog Music була придбана гігантом з виробництва музичного обладнання InMusic, який також володіє брендами AKAI, Alesis, Denon, M-Audio, Marantz та Numark. Першим релізом від Moog після цієї угоди був віртуальний синтезатор Mariana.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…