Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Mike Dunn перезапускає впливовий лейбл Dance Mutha

Очікуємо низку неопублікованих скарбів з 80-х та 90-х і якісні новинки

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ | ФОТО: Victoria Sanders
  • 17 June 2024
Mike Dunn перезапускає впливовий лейбл Dance Mutha

Легендарний чиказький артист Майк Данн оголосив про перезапуск свого лейбла Dance Mutha, заснованого у 1988 році.

В цій ітерації Майк планує опублікувати як раніше невидані, так і нові треки в стилі хаус, техно та ейсід — власні й запрошених артистів. Данн каже, що його натхненням стало нещодавнє відкриття безлічі «загублених» невиданих майстер-треків з 80-х та початку 90-х років.

Перший реліз регенерованого Dance Mutha заплановано на 5 липня. «Tracks From The Beginning Vol.1» ЕР містить три треки з гіпнотичними струменями кислотного саунда.

43:31 відкриває мініальбом колючою текстурою, що висуває на перший план сирі аналогові барабани, в той час, як його акорди оформлюють трек як класичний warehouse pumper, перш ніж Acid Feet (Phaze 1) оживляє грубуваті барабани ще більшою порцією ейсіду та таємничими синтезаторними патернами. Time Machine завершує виставу одою раннім дням ейсід-хаусу, коли його високорезонансні 303-ті меандром обертаються навколо найгостріших акордів.

«35 років потому Dance Mutha Records повертається!»,— розповідає Данн Mixmag: «Я натрапив на сховище касет і DAT-записів, які, на мою думку, було б цікаво випустити у світ. Це фундаментальна колекція, що демонструє ранній ейсід/чикаго-хаус звук, з невиданими треками Armando, K'Alexi aka KA Posse, Hugo H, мене та інших. Ми збираємося випустити їх разом з едітами деяких інших класичних продюсерів, а також розглядаємо можливість випуску нових треків від молодих виконавців, які працюють у споріднених стилях».

«Tracks From The Beginning Vol.1» втілює знаменитий сирий, оголений стиль Майка Данна, який закріпив його як одного з ключових артистів-новаторів 1980-х років. Маючи за плечима знакові гімни хаус-музики, серед яких Dance You Mutha та God Made Me Phunky, та історію релізів на знакових ейсід-лейблах Warehouse Records і Muzique Records, нова ініціатива Майка з перезапуску Dance Mutha обіцяє нову порцію такого ж якісного та вибухового матеріалу як і раніше.

Передзамовити «Tracks From The Beginning Vol.1» ЕР можна тут.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…