Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
ТЕХНОЛОГІЇ

Мегасинт Maximus: це треба бачити!

Analogue Solutions створили монстра серед модулярів

  • Текст: редакція
  • 20 February 2024
Мегасинт Maximus: це треба бачити!

В той час, як Korg, Roland чи Yamaha тяжіють до компактності та здешевлення власних продуктів, на музичному ринку з’являються гравці, які роблять все навпаки. Найсвіжіший приклад — аналоговий мегасинтезатор Maximus від британської компанії Analogue Solutions.

Цей звір — улюблене дитятко власника AS Тома Карпентера. До роботи над цією моделлю він долучився, перш за все, як дизайнер. Великий фанат великих та надпотужних девайсів синтезаторної пре-ери, Том втілив із Maximus всі свої найсміливіші фантазії. Його новий мега-полі синтезатор оглядачі називають не інакше, як «монстр серед модулярів».

Чи є Maximus таким же могутнім зсередини, як і ззовні? О, так! AS відверто пишуть: «ми не можемо придумати, як назвати цей синтезатор, бо це більше, ніж синтезатор». Щонайменше, Maximus суттєво розширює рамки поліфонічного синтезу, які існують в будь-якого іншого програмного чи апаратного синтезатора.

І хоч це вже копірайтерський штамп, але в випадку з Maximus, щасливі власники зможуть створити абсолютно унікальний та неповторний звук. Перш за все, цього монстра купують для створення епічних космічних лендскейпів для фантастичних блокбастерів, але він здатен розвʼязати будь-яку творчу задачу: аби тільки ви змогли його приручити.

Перша партія мегасинтів коштувала $ 30 000 і не встигла дійти багатьох країн — за лічені тижні відбувся sold out. На щастя, AS були готові до такого сценарію і днями.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…