Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Знахідка для батьків-рейверів: дитяча абетка електронної музики, хауса та техно від А до Я

А — це Aphex Twin, повчає маленьких поціновувачів танцювальної музики втішливе ілюстроване видання

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ
  • 16 May 2024
Знахідка для батьків-рейверів: дитяча абетка електронної музики, хауса та техно від А до Я

Британське видавництво Alpha-Beat додруковує вже другий наклад нової дитячої абетки «Електронна, хаус та техно музика від А до Я», що каже про неабиякий попит. Винахідлива дитяча книжка поєднує барвисті ілюстрації з ключовими термінами, щоб познайомити юних читачів зі світом електронної музики в алфавітному порядку. «Електронна, хаус та техно музика від А до Я» включає культових виконавців та легендарні вечірки, серед яких Aphex Twin, Карл Кокс, Джефф Міллз, Daft Punk та The Haçienda, а також сучасних зірок, таких як The Blessed Madonna та Пеггі Гу — «музичну модницю, яка подорожує світом, та ділиться своїм дивовижним саундом зоряними ночами».

«Перехід до батьківства є важким, оскільки ви стикаєтесь із новим типом “всеношності”, коли нічні танцювальні майданчики перетворюються на нічну зміну підгузків»,— йдеться в описі книги: «Коли намагаєшся прийняти цю нову реальність, дні слави молодості можуть здаватися далеким спогадом... Наші книги дарують молодим батькам проблиск ностальгії та пропонують веселі моменти, які можна передати з покоління в покоління».

Це вже друге музичне видання для дітей в каталозі Alpha-Beat. Їхня дебютна книга в цій ніші — «Інді та брит-поп 90-х від А до Я».

Доповнює та резюмує цю новину згадка про андеграундний хіт 2022 року на ринку музичних книжок для усієї родини. «Моя перша книжка про драм-н-бейс» зібрала кошти на видання через Kickstarter менше ніж за тиждень й миттєво отримала ендорсмент з боку London Elektricity. Згодом її аудіоверсію озвучив Harry Shotta.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…