Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Groove Armada анонсують новий мініальбом «Free Jam» і приєднуються до Defected

Перший реліз Енді Като і Тома Фіндлі в рамках довгострокової угоди з Defected і Glitterbox Recordings

  • ТЕКСТ РЕДАКЦІЯ | ФОТО: STONEY DARKSTONE
  • 22 May 2024
Groove Armada анонсують новий мініальбом «Free Jam» і приєднуються до Defected

Уже цієї п’ятниці, 24 травня, Groove Armada випускають довгоочікуваний новий мініальбом під назвою «Free Jam» на DFTD — саблейблі, що є частиною легендарної хаус-імперії Саймона Данмора. Це перший результат партнерства Енді Като і Тома Фіндлі з Defected і Glitterbox Recordings після підписання довгострокової угоди. Двотрековий ЕР включає гостьові вокали від Кеті Браун на титульному треці та від Slarta John на New Kind of Drama, який замикає реліз.

«Free Jam зародився в номері готелю Byron Bay після просоченої потом хаус-сесії минулої ночі», — коментує Като у своїй заяві для преси. — «Це повернення до тих нічних моментів хаус-ейфорії, любові та теплого пива на безкоштовних вечірках, де ми з Томом починали... Приємно повернутися до хаус-груву, з якого все почалося, і бути частиною сім'ї Defected, яка поширює ідею первинних хаус-вечірок по всьому світу».

У 2020 році Groove Armada випустили свій перший альбом за 10 років, «Edge of the Horizon», якому передував сингл Lover 4 Now з Тоддом Едвардсом. У 2022 році вони відсвяткували своє 25-річчя спеціальним бокс-сетом «GA25» і синглом з Red Rat під назвою Hold A Vibe.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…