Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Faithless повертаються: гурт виступить наживо вперше за 8 років

Sister Bliss планує вшанувати пам'ять Maxi Jazz разом з фанатами

  • Текст: редакція
  • 7 February 2024
Faithless повертаються: гурт виступить наживо вперше за 8 років

В 2022 році музичну спільноту шокувала новина: на 65 році пішов з життя вокаліст Faithless, музикант та поет Maxi Jazz. В той момент здавалось, що разом із Максі скінчилась і славна історія гурту. Faithless видалили власні сторінки в соціальних мережах, наступила скорботна тиша.

Та днями Sister Bliss повідомила, що Faithless готові повернутись на сцену. Ця новина тим більш неочікувана, що ще до смерті Maxi Jaxx гурт вже тривалий час не давав концертів.

«Ми дуже раді оголосити про повернення Faithless на живу сцену після восьми років відсутності, і ми не можемо придумати кращого способу повернутися, ніж виступити на освячених полях Camp Bestival (мається на увазі місце проведення Shropshire Festival — прим. ред.), у всій їх радісній славі. Це буде одне велике свято — ми не можемо дочекатися, коли ви приєднаєтеся до нас; попереду на нас чекає захоплююче літо», — заявила Sister Bliss.

Наразі невідомо, чи буде анонсований виступ на фестивалі в Британії разовою акцією, чи на нас чекатиме серія лайвів Faithless протягом літа. Фанати гурту по всьому світу сподіваються на другий варіант, кажучи, що це було б гарною можливістю разом вшанувати пам'ять Maxi Jazz.

Faithless займають 4 місце в списку найвпливовіших електронних артистів всіх часів за версією Mixmag. В 1996 році вийшов перший і найвідоміший альбом гурту. З того часу вони записали сім альбомів, які включають купу канонічних рейв-хітів: God is a DJ, Insomnia, We Come 1. Найбільш відомі учасники гурту: Maxi Jazz, Sister Bliss та студійний продюсер Rollo.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…