Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

FC 24 випустили саундтрек з Fred Again.., Kendrick Lamar, Skrillex та The Blessed Madonna

Купа зіркових імен в офіційній добірці відомого футбольного симулятора

  • РЕДАКЦІЯ
  • 28 September 2023
FC 24 випустили саундтрек з Fred Again.., Kendrick Lamar, Skrillex та The Blessed Madonna

Саундтреки для франшизи від EA Sports ще з початку 2000-х стали невіддільною частиною футбольних симуляторів. Щороку розробники з Electronic Arts обирають для гри унікальний набір треків, які відображають різноманіття музичної культури світу й об’єднують людей усіх націй. Саме тому плейлисти від EA Sports одні з найпопулярніших підбірок.

«Завдяки музичним відкриттям та виконавцям, ми створили новий геймерський досвід, який ламає жанри й стирає кордони» ー розповідає Стів Шнур, керівник музичного напрямку Electronic Arts.

У добірку увійшло 89 треків, над якими працювали понад сотні продюсерів. Крім цього, гра пропонує нам мікс жанрів, від електроніки до року та поп-музики.

Наприклад, легка й повітряна пісня The Sea з нового альбому Romy органічно поєднується з дещо сумним Lonely французького дуету The Blaze. Ремікс Machinedrum на Haunt My Mind є еталонним драм-н-бейс треком, а Superstar від Belters Only повертає слухачів у золоту епоху хаус музики. Американський дует ODESZA доповнили плейлист новим релізом Heavier, а ритмічний диско-сингл Mercy від The Blessed Madonna вдало комбінується із синти-поп треком Amnesia французького гурту M83.

Не обійшлось і без найгучнішого хіта цього року від Skrillex, Fred Again.., Flowdan — Rumble. Трек ідеально поєднується з атмосферою гри FC 24 і заряджає духом суперництва у віртуальному світі.

Саундтрек EA Sports FC 24 доступний для прослуховування на Spotify та інших стрімінг-сервісах. Гра вийде 29 вересня 2023 року на всіх основних платформах.

Нагадаємо, цього року, після відмови продовження ліцензії на товарний знак FIFA з міжнародною асоціацією футболу, EA Sports зробила ребрендинг для гри та змінила назву на FC24.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…