Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

DTF Magazine оголосив open call на Mirage Camp

Прийом заявок відкрито до 19 травня

  • Текст: редакція | Фото: надано DTF Magazine
  • 24 April 2024
DTF Magazine оголосив open call на Mirage Camp

У червні український журнал проведе кемп Mirage Camp, який покликаний сприяти розвитку локальної сцени. Мета проєкту створити умови для культурного досвіду, завдяки яким молоді музиканти, що пов’язують своє майбутнє з Україною, можуть безплатно здобути нові знання, навички, досвід і контакти.

Програма Mirage Camp об’єднує теорію та практику від головних героїв та інсайдерів музичної сфери, а протягом тижня кожен учасник буде залучений у створення нової композиції у складі гурту, яку презентує у фінальний день кемпу. «Особливість цьогорічного кемпу — взаємодія і створення музики у колаборації», — говорять в DTF. «На сім днів Mirage Camp стане домівкою для артистів, які вже мають досвід, але хочуть структурувати свої знання, здобути додаткову практику та погляд інсайдерів і не бояться виклику — бувши сольними музикантами або учасниками наявного гурту, стати частиною новоствореного музичного колективу з раніше незнайомими, але такими ж авантюрними артистами».

Презентація створених композицій відбудеться в остранній день події. Усі треки ввійдуть до фінальної диджитал-компіляції проєкту, вибрані вийдуть на вінілі, а вибрані учасники зможуть зіграти свій матеріал на великій фінальній події Mirage Camp у Concert Hall на Кирилівській, 41.

Заповнити заявку

Проєкт Mirage Camp реалізується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)». Партнер проєкту — BURN Energy. За участі школи електронної музики Module Exchange та формації Fusion Jams.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…