Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Вийшов трейлер документального фільму DJ Mag про 30-річну історію їх Top 100 DJ’s Poll

Девід Гетта, Карл Кокс, Шарлотт Де Вітт та інші протягом години розкажуть, яке в них класне життя.

  • Текст: редакція | Фото: Dj Mag
  • 19 January 2024
Вийшов трейлер документального фільму DJ Mag про 30-річну історію їх Top 100 DJ’s Poll

Бронзування EDM-сцени триває… Що не новина — то черговий ювілей якогось лейблу, фестивалю, артиста або чийогось знакового альбому. Само собою, все це загорнуто в дорогі пакунки, що вже мають бути по карману всім тим, хто в 90-х відривався на рейвах з пляшкою пива. Ось і DJ Mag святкує 30-річчя власного колись єдиного, потім впливового, потім скандального, а потім просто рейтингу 100 кращих діджеїв світу.

За такої нагоди режисер Ліам Сміт вирішив зняти документальний фільм, який від початку мав би лише фіксувати поточний момент в історії рейтингу. Але Карл Кокс, ван Бюрен, Стів Аокі та Гетта як сіли на кушетку, то далі їх було вже не зупинити. В результаті режисер отримав довгі години монологів в улюбленому діджейському жанрі «щасливі спогади крізь провали у пам’яті». Так стрічка перетворилась на всеохоплюючу ретроспективу і тепер так виходить, що дійсно гідна нашої з вами уваги.

І якщо спічі Hardwell чи Мартіна Гаррікса можна заздалегідь передбачити: «боже, як же класно жити моє найкраще життя!», то деяких героїв дійсно цікаво послухати. А саме: Sister Bliss з Faithless, всіма забуту Sonique, Джона Дігвіда, Fatboy Slim, Девіда Моралеса та особливо Шарлотту Де Вітт, яка має розказати, які її взагалі занесло в той топ?

Прем’єра фільму запланована на 31 січня. Ви зможете подивитись його безкоштовно на офіційному YouTube-каналі DJ Mag. А поки давайте зацінимо трейлер:

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…