Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Cormac запустив подкаст Queerly Beloved

В гостях Romy, Hercules & Love Affair, Planningtorock та інші.

  • Текст: редакція | Фото: Cormaс's Facebook
  • 19 January 2024
Cormac запустив подкаст Queerly Beloved

Діджей, продюсер, бос лейблу Polari Records — Cormac, багатьом також відомий як один з найбільш активних інфлюенсерів світової квір-спільноти. За його словами, новий подкаст Queerly Beloved має на меті дослідження квір-культури та її вплив «як на танцпол, так і поза його межами».

Перший сезон подкасту включає дев’ять інтерв’ю та бонусний матеріал, в якому Cormac глибше досліджує деякі жанри, гурти та локації, згадані в епізодах. Наразі в мережі доступні перші два випуски першого сезону. Гостями Cormac стали британська співачка Romy та ідеолог гурту Hercules & Love Affair Енді Батлер.

Нові випуски будуть виходити раз на два тижні й далі нам обіцяють не менш зіркових героїв: екс-вокалістка Hercules & Love Affair, а зараз відома діджейка Kim Ann Foxman; інді-рок бунтарка Peaches, скандинавська зірка Planningtorock, а також Fat Tony, fka.m4a, Lakuti та Josh Caffe. Для повного щастя подкаст супроводжується плейлистами з треками, які звучать в різних випусках.

Кожен епізод буде заглиблений у власну історію героїв з наміром розповісти «унікальні індивідуальні творчі квір-історії, відзначаючи при цьому схожість наших спільнот, а не їх відмінності».

«Цей подкаст допоможе людям спілкуватися через музику», — розповідає Cormac в інтерв'ю британському Mixmag. «Я сподіваюся, що, розповідаючи про наш досвід, ми зможемо знайти спільні точки дотику, пам'ятати і більше практикуватися в тому, щоб бути саме спільнотою. Не лише спільнотою ЛГБТКІА+, але й спільнотою танцювальної музики. В цьому сенсі подкаст не є ексклюзивним, він для всіх людей».

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…