Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Diplo зіграв лайв-сет в Антарктиді

Виручені кошти передадуть організації захисту океану

  • Текст: редакція | Фото: трансляція
  • 29 January 2024
Diplo зіграв лайв-сет в Антарктиді

Diplo разом з альтернативною інституцією та спільнотою Secular Sabbath втілили проєкт, в межах якого музикант зіграв сет в Антарктиді. Головна мета — привернути більше уваги до змін клімату. Про це пишуть We rave you.

Пряма трансляція під кураторством Кемброна Лайлза — це благодійна акція, зібрані кошти передали в Oceana, найбільшу міжнародну правозахисну організацію, яка займається збереженням океану. Співпраця Diplo і Secular Sabbath підкреслює те, що різні сфери діяльності можуть обʼєднуватися задня спільної мети. Усвідомлюючи крихкість антарктичної екосистеми, Diplo та його команда тісно співпрацювали з Міжнародною асоціацією туроператорів Антарктики (IAATO), щоб забезпечити дотримання суворих екологічних вимог. Ця співпраця спрямована на популяризацію відповідального туризму, наголошуючи на важливості збереження незайманого середовища.

З сетом Antarctica Diplo досяг майже неможливого, він виступив на всіх континентах у 2023 році: «Коли до мене звернулися з проханням здійснити цю поїздку, я знав, що це шанс зробити те, чого не робив жоден інший діджей». Незважаючи на складні погодні умови, рішучість Diplo перемогла. Виступаючи на вертолітному майданчику човна, він зосередився на трьох ключових елементах: декорації, музика та пейзажі. Музикант також пожартував, що не міг не спробувати лід, якому 2 мільйони років.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…