Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Клуб на Кирилівській запустить Community Cafe

У пʼятницю 15 грудня відбудеться офіційне відкриття

  • Текст: Редакція | Фото: ∄
  • 13 December 2023
Клуб на Кирилівській запустить Community Cafe

Заклад буде працювати три дні на тиждень та проводити культурні заходи. Крім цього, кафе одразу оголосило два опенколи — для візуальних артистів та промоутерів.

З гастрономічної точки зору Community Cafe сфокусується на вітчизняних виробниках та смаках. В основі меню поєднання сучасного веганського підходу та української кухні — доступної, зрозумілої, смачної та цікавої. В культурному аспекті Community Cafe покликане бути майданчиком для промоутерів та музикантів з акцентом на нетанцювальній музиці. «Ми прагнемо поєднати різні комʼюніті під одним дахом. Наразі в планах співпраця з 20FT, Fusion, Module Exchange, Alter', а також концепт ‘∄ b-sides’, в межах якого артисти, що виступають в клубі в суботу, гратимуть й в неділю», — говорять в клубі.

b-sides — це серія недільних івентів від ∄, назва якої походить від терміну часів ширшого використання платівок і касет. На першій події зіграють Ketia, Dandy Jack та Dimitris.

Для того, щоб стати частиною культурної програми та мистецьких проєктів, можна заповнити заявку на open call. Команда зізнається: «В назву Community Cafe закладено багато сенсу. Цей проєкт є органічним сейф-спейсом, створеним спільнотою для самої спільноти. Ми прагнемо максимально поєднувати різних артистів і ком'юніті та лишатись відкритими для всіх. Нашим пріоритетом є збереження доступності у скрутні часи завдяки відкритим комунікаціям та демократичним цінам».

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…