Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Що таке CHROMA — новий мультивсесвіт від BICEP?

Відомий дует розширює творчі горизонти

  • Текст: редакція
  • 1 February 2024
Що таке CHROMA — новий мультивсесвіт від BICEP?

Шалений успіх синглів Glue, Apricots, Atlas зробив BICEP заручниками власного ж впізнаваного звучання. Але рейвери зі стажем знають, що задовго до цього дует з Белфасту мав свій відомий музичний блог, лейбл та мікс-серію під назвою Feel My Bicep. І ще там вони проявляли себе як захоплені дігери із дуже розмаїтим смаком.

Тож коли хвиля успіху від рейв-хітів пішла трохи на спад, BICEP щиро зізнались: «Ми хочемо показати повну картину всього, що робимо в студії». За словами музикантів, вони пишуть багато складної музики, орієнтованої на ембіент, техно та інші стилі, але ці записи не бачать світ, бо не вписуються в бренд BICEP.

Як так, то треба знайти спосіб розсунути рамку формату. Що дует і починає робити прямо зараз. Днями вони анонсували появу нового творчого мультивсесвіту під назвою CHROMA. Це буде споріднений з BICEP концепт, що об’єднує серію вечірок, однойменний незалежний лейбл, окреме аудіо-візуальне шоу та нову музику.

Перший реліз під назвою CHROMA 001 HELIUM можна послухати вже зараз. Він вийшов разом із візуалайзером від студії Terrain Девіда Рудніка. Це дуже крутий дизайнер, який також відомий співпрацею із Ніколасом Джааром та Koreless. Щодо самого свіжого треку, то цей той самий модерновий рейв з ламаним бітом та чіпкими мелодіями, але більш різкий та зухвалий — в ньому немає фірмової меланхолії BICEP.

Такі зміни у звучанні також продиктовані тим, що під вивіскою CHROMA дует планує робити більш клубно-орієнтовані треки, а самі їх виступи мають стати чимось на кшталт гібрида поміж лайвом та діджей-сетом, бо хлопці скучили за азартом імпровізації та непередбачуваності. Почути проєкт наживо можна буде вже цього року на численних фестивалях: Coachella, Dekmantel, C2C та інших.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…