Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Christian AB випускає довгоочікуваний дебютний альбом на лейблі Раяна Елліотта Faith Beat

«The Nu Life» резюмує нароблення та досвід впливового продюсера та діджея як за пультом, так і в студії

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ | ФОТО: Yasmín Antún
  • 4 June 2024
Christian AB випускає довгоочікуваний дебютний альбом на лейблі Раяна Елліотта Faith Beat

Запальний саунд та майстровитий діггінг стабільно здобувають Christian AB слоти у престижних клубах і фестивалях по всьому світу, таких як Panoramabar, Fabric, Dimensions, Circoloco, Slapfunk, VBX, ReSolute, Bassiani та багатьох інших. Після серії ЕР на імпрінті Timeless Франческо дель Гарда та більш аніж декади винахідливих сетів, британський діджей та продюсер, що проживає у Берліні, нарешті випускає довгожданий дебютний альбом.

«The Nu Life» представляє сирий, але мінімалістичний підхід до хаус-музики, що спирається на гіпнотичні елементи, а також натяки на даб, ейсід та характерні впливи таких культових сцен, як Чикаго, Детройт, Нью-Йорк і Лондон. Це альбом для любителів жорстких 909-х і витончених 303-х, скульптурних арпеджіо, сексуальних акордів і глибоких, мелодійних грувів.

Платівка стане першим повноформатним альбомом в каталозі лейбла Раяна Елліотта Faith Beat. До цього імпрінт відмітився серією ЕР від Марселя Деттманна, Евана Беггза, самого Елліотта, та локальних артистів з Детройту.

Вініл «The Nu Life» з’явиться у продажу 4 липня, у той час, як цифрова версія альбому стане доступною 18 липня.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…