Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Actress досліджує медитацію та трансцендентність на своєму десятому альбомі

«Statik» виходить 7 червня на норвезькому лейблі Smalltown Supersound

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ | ФОТО: PETE WOODHEAD
  • 3 June 2024
Actress досліджує медитацію та трансцендентність на своєму десятому альбомі

Після торішнього лонгплею «LXXXVIII» на Ninja Tune Records, британський електронний музикант Actress (справжнє ім’я — Даррен Каннінгем) випускає свій перший альбом на лейблі Smalltown Supersound. Реліз десятого за рахунком в дискографії Actress альбому під назвою «Statik» відбудеться цієї п’ятниці, 7 червня.

Співпраця Каннінгема з лейблом з Осло органічно розвинулася після того, як він зробив ремікс для Carmen Villain на однойменну композицію з її альбому «Only Love From Now On» 2022 року. Минулого року Smalltown Supersound відсвяткував своє 30-річчя. Лейбл відомий релізами таких виконавців, як Todd Terje, Келлі Лі Оуенс та Perila.

Протягом промокампанії Actress випустив два сингли на підтримку свого нового альбому: Dolphin Spray та Static. Вони відображають різні сторони артиста: Dolphin Spray — драйвовий, енергійний трек з мерехтливими синтезаторними арпеджіо, в той час, як Static передає більш інтроспективну енергію і дзвінку атмосферу.

«Statik» пронизаний відчуттям свободи та спокою, це свідчення мистецького звільнення для Actress, який за його словами написав більшу частину альбому у «стані екстенсивного потоку свідомості». Спокійний і медитативний, альбом задуманий як трансцендентний досвід, який проводить слухачів крізь нічні міські пейзажі, кільця Сатурна і супутники Плутона, і переносить у дивовижні бачення водних царств на кшталт міфічної Атлантиди.

Новий альбом Actress «Statik» вийде на Smalltown Supersound 7 червня.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…