Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Cercle анонсують турне зі своїм шоу на 2025 рік

360-градусна масштабна концертна інсталяція в різних містах

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ
  • 5 June 2024
Cercle анонсують турне зі своїм шоу на 2025 рік

У 2025 році паризька продюсерська компанія Cercle відправляє свої культові шоу в турне в рамках проєкту Cercle Odyssey з ефектом занурення. Шоу представлятиме 360-градусну панораму музики та візуальних ефектів на колосальних проєкційних екранах, розміром приблизно 12 метрів заввишки та 54 метри завширшки. Відеоряд високої чіткості буде бездоганно синхронізований з музикою заради повноцінної імерсії.

Cercle Odyssey представить широкий спектр артистів та жанрів, а склад учасників, дати та міста проведення будуть оголошені незабаром. Візуальний досвід знаходиться в руках паризького режисера Нілса Кастільйона, відомого як співзасновник творчої студії Motion Palace. Кастільйон створить приголомшливі відео, натхненні «Одіссеєю» Гомера, сплітаючи наратив про зв'язок людини з природою та кінцеву мету подорожі — пошук шляху додому.

«Наша місія є і завжди буде полягати в тому, щоб створювати унікальні сцени для унікальних артистів. Щойно ми досягли мільярда переглядів наших відео, ми зрозуміли, що багато людей хочуть отримати цей експірієнс, але подорож до Єгипту або на вершину гори не є легкою або можливою для кожного. Завдяки Cercle Odyssey ми наближаємо цей досвід до домівок людей, водночас продовжуючи наші заходи на об’єктах культурної спадщини»,— розповідає креативний директор Cercle Дерек Барболла.

Cercle Odyssey — це не лише запаморочливі візуальні ефекти та музика, але й турбота про навколишнє середовище. Щоб мінімізувати вплив на природу, вони будуть орендувати звукове, світлове та проєкційне обладнання локально у кожному місті. Такий екологічний підхід означає відмову від масивних світлодіодних екранів на користь 29 найсучасніших проєкторів. Менше обладнання, яке потрібно перевозити, означає менші викиди вуглекислого газу.

Крім того, щоб по-справжньому занурити відвідувачів у магію, під час виступів телефони будуть заборонені — поширена тема на сцені останнім часом. Одначе, переживати цю магію можна буде раз за разом й згодом, бо Cercle Odyssey надаватиме гостям відеозаписи з кожного шоу.

Заснована у 2016 році, Cercle організувала 240 подій у приголомшливих місцях по всьому світу, зокрема на соляних плато Болівії, Ейфелевій вежі, вершині в Альпах та інших локаціях, серед яких близько 30 об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Серед артистів-учасників — Disclosure, Peggy Gou, Above & Beyond, Carlita, Amelie Lens, Hot Since 82, Artbat, Miss Monique та багато інших.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…