Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Cape Cod та Kyiv Academy Of Media Arts зняли 5 кліпів на трек «Промінь»

Слухаємо та дивимося вже зараз!

  • Текст: Редакція | Фото: надано музикантом
  • 2 May 2024
Cape Cod та Kyiv Academy Of Media Arts зняли 5 кліпів на трек «Промінь»

Київський музичний проєкт Cape Cod та незалежна освітня інституція Kyiv Academy Of Media Arts представили п'ять відеоробіт на трек «Промінь» з минулорічного міні-альбому гурту «Матч Поінт».

«Основне завдання, яке я ставив перед студентами, це було спиратися саме на їхні власні досвід та виражати його через відео. Тому я не надавав жодних підказок чи напрямків, в яких потрібно було рухатися. Повна свобода дій», — розповідає Максим Сікаленко.

Читати також: Cape Cod став цьогорічним учасником кампанії «Cold Times» від Apple Music

«Ця ініціатива неодмінна складова частина навчання наших студентів. Більше того, ми вже протягом тривалого часу співпрацюємо з Максимом Сікаленком (Cape Cod). Він був гостем нашої офлайн-зустрічі "Ранок в КАМА", де учасники діляться своїм досвідом та секретами успіху. Тому саме йому ми цього року запропонували співпрацю першим», — зазначає Анна Кононенко, операційна директорка Kyiv Academy of Media Arts.

Серед відеоробіт можна побачити історію про пригоди починаючого модельєра, стоп-моушн про сни, а також історію про фанатизм та сталкеринг — це лише деякі з них, представлені в режисерських дебютах студентів.

Cape Cod – псевдонім київського електронного музиканта, продюсера та діджея Максима Сікаленка. Проєкт з'явився у 2011 році і на сьогодні випустив два повноформатних альбоми «Cult» (2016) та «Echo» (2018), а також минулорічний мініальбом «Матч Поінт» (2023). Цього року планується випуск нового EP.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…