Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Arturia презентує нову флагманську модель з брутальними можливостями

PolyBrute 12 вражає характеристиками та прагне переосмислити виразність аналогового синтезу

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ
  • 15 May 2024
Arturia презентує нову флагманську модель з брутальними можливостями

Цього року Arturia, французький розробник та виробник рішень й апаратури для музичної індустрії, відзначає 25-річний ювілей. Вони розпочали святкування із запуску Astrolab, блискучого переосмислення концепції сценічної клавіатури, що нівелює межу поміж апаратними та програмними інструментами. Можна було б подумати, що кращий спосіб відзначити пам'ятну дату для бренду годі й шукати, але Arturia продовжує дивувати й презентує ще один винятковий синтезатор.

Новий флагманський інструмент Arturia PolyBrute 12 має на меті переосмислити все, що ми знаємо про виразність за допомогою аналогового синтезу. З шістьма додатковими голосами та новою винахідливою клавіатурною механікою, PolyBrute 12 моментально претендує на те, щоб потрапити до пантеону класичних синтезаторів.

Головні характеристики Arturia PolyBrute 12:

- 12-голосна поліфонія
- клавіатура MPE з технологією FullTouch
- подвійні осцилятори Brute
- подвійна конструкція фільтра з типами Steiner-Parker 12 дБ/окт і Ladder 24 дБ/окт
- три просунутих та гнучких генератори низьких частот LFO
- 12x32 матриця модуляції із трьома доріжками автоматизації
- поліфонічний кроковий секвенсор із записом руху
- багаторежимний арпеджіатор

Цей інструмент не можна назвати ані компактним, ані витонченим, але саме експресивність нового PolyBrute вирізняє його з-поміж інших. Arturia додала поліфонічну клавіатуру наступного покоління з функцією післядотику, яка пропонує три різні режими. По-перше, класичний монофонічний афтертач, коли ви це звичайна клавіатура синтезатора. По-друге, поліфонічний післядотик. Ну й врешті решт, режим FullTouch надає повноцінну MPE-клавіатуру, інтегровану з синтезаторним движком.

12-голосна поліфонія та експресія, яку можна прив'язати до кожної з рук та пальців, A/B морфінг і 96-точкова матриця, яку можна використовувати для секвенсування, морфінгу та маппінгу — вагомий технічний арсенал та еквівалент повноцінної синтезаторної студії в єдиному інтегрованому інструменті. Не дивно, що Роб П'юрічеллі з GearNews називає Arturia PolyBrute 12 найорганічнішим нащадком легендарного Yamaha CS-80.

Arturia PolyBrute 12 вже у продажу за ціною у приблизно 3600 доларів. З повними характеристиками та промоматеріалами можна ознайомитись на сайті виробника.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…