Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Блошиний ринок 80 lvl: BBC розпродають раритетний вініл, прес-копії The Beatles, консолі та багато іншого

Повний список лотів — нижче у тексті.

  • Текст: редакція | Фото: BBC
  • 19 January 2024
Блошиний ринок 80 lvl: BBC розпродають раритетний вініл, прес-копії The Beatles, консолі та багато іншого

Час від часу BBC тішать колекціонерів зі всього світу, дістаючи зі своїх архівів культові релікти британської поп-культури. Нещодавно вони продавали так званих далеків — кіборгів з серіалу «Доктор Хто». Тепер настав час музичних експонатів.

Аукціон стартує вже 30 січня, а повний список лотів можна переглянути за посиланням:

Експонати

За помірні ціни в 100–200 фунтів тут можна буде придбати цілі пакунки раритетного вінілу: класика, джаз, блюз, прог-рок, психоделіка, хеві-метал, інді-рок, краут і аж до електроніки. Серед найбільш цінних лотів ексклюзивні видання Pink Floyd (це окремий вид спорту) та навіть майстер-копію альбому The Beatles — «Please, Please Me».

За словами організаторів, представлені платівки — це переважно дублікати, тому їх продаж ніяк не вплине на вініловий архів BBC. Крім того, музичні сталкери та шукачі зможуть придбати реквізит легендарної студії — дуже старі та прості старі консолі, мікрофони, прилади та навіть сяючу вивіску BBC On Air.

В багатій історії бродкастеру кожен зможе знайти щось на свій смак та гаманець. Наприклад, Ханс Циммер нещодавно придбав у BBC їх культовий комплекс студій Maida Vale (працює з 1909 року — прим. ред.). Ціна угоди склала 10,5 мільйонів фунтів. Успішний кінокомпозитор пообіцяв не писати в стінах студії музику до Спайдермена зберегти дух історії Maida Vale та продовжити роботу комплексу згідно його традицій.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…