Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Вийшов дебютний альбом Peggy Gou

Один з найочікуваніших релізів за останні роки

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ | ФОТО: XL RECORDINGS
  • 7 June 2024
Вийшов дебютний альбом Peggy Gou

Через вісім років після виходу свого першого ЕР, Peggy Gou нарешті випустила дебютний альбом «I Hear You» на XL Recordings.

Один з найбільш очікуваних дебютних альбомів останніх років, «I Hear You» став кульмінацією багаторічної роботи корейської музикантки, яка міцно зарекомендувала себе як одну з найбільш зажаданих виконавиць електронної музики та діджейок в усьому світі. Описуючи платівку, артистка зазначає: «Це більше, ніж просто мій дебютний альбом. Він втілює незліченну кількість годин відданої праці на моєму шляху до створення чогось позачасового, і є свідченням сили вміння слухати, нас самих і один одного».

До альбому увійшов поточний сингл Lobster Telephone, який слугує квінтесенцією різнобарвної хаус-музики, завдяки якій Peggy Gou відома у всьому світі; також присутній світовий хіт 2023 року (It Goes Like) Nanana, колаборація з Lenny Kravitz I Believe in Love Again та фестивальний гімн 1+1=11, що супроводжується відеокліпом режисера Олафура Еліассона. «I Hear You» демонструє вихід на новий рівень артистизму, сміливо заявляючи власний голос крізь калейдоскопічну лінзу хаусу 90-х років.

Peggy Gou вперше здійняла хвилю в музичній індустрії з випуском EP «Art of War» у 2016 році, за яким у 2018 році вийшов EP «Once» із хітовою It Makes You Forget (Itgahane). У 2019 році вона випустила мініальбом «Moment», який міцно закріпив її на міжнародному рівні завдяки вірусному феномену Starry Night.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…