Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
ПОДІЇ

Берлінський діджей Maki Polne виступить в Одесі

Івент відбудеться 27 липня в клубі Hider

  • Текст: Редакція | Фото: Офіційний сайт Maki Polne
  • 23 July 2024
Берлінський діджей Maki Polne виступить в Одесі

Maki Polne — діджей і саунд-продюсер, який народився у Польщі та наразі мешкає у Берліні. В своєму звучанні він поєднує техно і мінімал. Почавши кар’єру в 2005 році під монікером Akisensei, Макі відкрив недільні вечірки Moje Niedziele в Польщі. Незабаром після цього він почав грати на Ібіці в The Zoo Project, Privilege та багатьох інших клубах Білого острова, а також у відомих клубах Німеччини, Португалії, Чилі тощо.

Наразі музичний дім Макі знаходиться у культовому берлінському клубі — Club der Visionaere, де він регулярно проводить вечірки та несподівано з’являється на афтерпаті, демонструючи свою величезну колекцію вінілу та крутий музичний смак. Його сумка містить різноманітні техно, хаус і мінімал платівки, які він змішує в атмосферні концептуальні сети. «Саунд Maki Polne максимально пасує нашому музичному стилю», — кажуть організатори події, одеська формація CULT.Beat.

Не забуває німецький продюсер і про авторську музику. Його треки виходили на низці цікавих лейблів — black.round.twelve, Amaniel, Kina Music та інших. Окрім того, він є організатором серій івентів MySundays та KaterHolzig.

Локальний саппорт заходу вже традиційно для CULT.Beat забезпечать українські артисти Osvit, Mac та El Gringo. Старт вечірки — о 17:00, в суботу, 27 липня, в клубі Hider.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…