Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню

KyivMusicFilm випустили стрічку про 84-річну діджейку

До пенсії вона працювала директоркою виправної колонії суворого режиму.

  • Текст: редакція | Фото: фільм «Віка!» реж. Аґнешка Звефка
  • 23 January 2024
KyivMusicFilm випустили стрічку про 84-річну діджейку

19 січня в українську прокаті вийшов фільм «Віка!» польської режисерки Аґнешки Звефки. Стрічку можна подивитися в кінотеатрах «Жовтень» та «Планета кіно».

Діджейка Віка, за освітою педагогиня та спеціалістка у роботі з дітьми з інвалідністю, працювала директоркою виправної колонії суворого режиму. Однак, на пенсії вона виявила нову себе, розпочавши шлях в музичній індустрії. Виявилося, що міксування треків стало не менш успішною карʼєрою, ніж попередня професійна діяльність. За короткий час вона стала визнаною «зіркою варшавських нічних клубів», завоювавши серця слухачів харизмою та яскравим стилем.

Спритна та енергійна, Віка амбітна й невгамовна жінка, яка відмовляється припиняти творчий розвиток навіть на пенсії. Стрічка розкриє унікальний шлях її 25-річної музичної кар'єри, розповідаючи історію жінки, яка продовжує вражати світ ентузіазмом та неперевершеним талантом.

«У Польщі старість сіра й сумна, а героїня мого фільму сяє, як барвистий птах»,розповідає режисерка стрічки Аґнешка Звефка. Діджейка Віка почала міксувати треки на пенсії й зараз вона вже 25 років за пультом. Це натхненна історія про те, що ніколи не пізно відкрити себе заново, бо вік — не вирок, а просто цифра.

Завантаження…
Завантаження…