Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

It Ain’t Over: Fritz Kalkbrenner представив черговий хіт з майбутнього альбому

На фанатів Berlin Calling чекає подарунок

  • Текст: редакція | Фото: Бен Вулф
  • 24 September 2024
It Ain’t Over: Fritz Kalkbrenner представив черговий хіт з майбутнього альбому

Пауль та Фріц Калькбреннери – рідкий випадок братів-музикантів, яким вдалось уникнути спекуляцій на тему «один перебуває в тіні іншого». Хоча в кінці нульових Пауль мав більшу популярність через те, що саме він зіграв головну роль в фільмі Berlin Calling, який ще до релізу був приреченим на культовий статус серед рейв-спільноти.

Ця роль (майже самого себе) дала потужний буст музичній кар’єрі Пауля. А його хист до залізних лайвів з величезною консоллю на сцені допоміг Калькбреннеру-старшому затвердитись в статусі топ-зірки європейської денс-сцени.

Тим часом, Фріц обрав інший шлях. Більш стриманий, меланхолійний та романтичний – він рушив далеко від техно і хаусу, аби знайти свій унікальний стиль та реалізуватись, перш за все, в ролі співака та виконавця. Вже перші ж його сольні релізи – це був мікс електроніки із поп-музикою, лаунжем та навіть боса-новою.

В нульових Фріц видав лише дві пісні, але обидві стали видатними хітами – Stormy Weather та Sky and Sand в дуеті із Паулем. В десятих – почав більш активно випускати музику і з того часу накопичив доробок в два альбоми, шість ЕР та дюжину синглів. Майже всі вони виходили на дружньому лейблі Фріца – Suol, яким керує дует Chopstick & Johnjon.

Тим цікавіше, що новий – вже третій альбом Фріца має видати мейджор Universal Music. Ставки, вочевидь високі. Реліз заплановано на 1 листопада. А протягом року вийшли вже декілька класних синглів. Останній із них It Ain’t Over Фріц представив буквально днями.

Це натхненний, мрійливий денс-поп з вокалом в дусі Simple Minds, який наче створений для фестивального aftermovie в slow-mo режимі. Трек на всіх платформах можна знайти за посиланням.

Майбутній альбом Фріца матиме назву Third Place. В основі його концепції лежить теорія американського соціолога Рея Олденбурга про необхідність «третіх місць» в житті кожної людини. Треті місця – це зона свободи та відпочинку, тоді як перші та другі місця – це дім та робота, які накладають на кожного з нас певні зобов’язання та обмеження. Актуальна тема для багатьох українських чоловіків.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…