Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Fritz Kalkbrenner анонсує майбутній альбом

Підігріває інтерес новим синглом із відеокліпом

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ | ФОТО: ПРЕССЛУЖБА АРТИСТА
  • 11 June 2024
Fritz Kalkbrenner анонсує майбутній альбом

Стало відомо, що новий альбом Фріца Калькбреннера очікується наприкінці 2024 року на Virgin Records. Партнерство із легендарним лейблом — ще одна вагома віха для впливового німецького артиста.

Фріц анонсував майбутній повноформатний реліз разом із новим синглом Fall Between The Cracks. Трек побудований на фундаменті з променистих містичних синтезаторів, пульсуючих барабанів і меланхолійних акордів, що створюють ідеальне музичне обрамлення для характерного вокалу Калькбреннера, який після глибокого фільтрування набуває футуристичної андрогінної якості.

Він вкотре майстерно звертається до теми взаємостосунків, зокрема вільного падіння крізь непередбачувані розриви в навколишньому світі. Фріц поєднує впливи міської клубної культури з сучасною пісенною творчістю та прискіпливою увагою до деталей, в результаті чого виходить неординарний трек, що викликає емоційний стан винятковості аж до останнього метарівня.

Зрештою, Fall Between The Cracks охоплює слухача просторим брейком, сповненим тепла, а потім гіпнотично і цілеспрямовано жене до танцполу.

Фріц Калькбреннер може похвалитися численними місцями в топах чартів, золотими та платиновими нагородами. Його унікальна кар'єра включає виступи майже на всіх континентах і аншлагові тури. Спільний з братом Паулем Калькбреннером хіт Sky and Sand провів 129 тижнів у німецьких чартах і має понад 200 мільйонів прослуховувань. Інші хіти, такі як Facing The Sun та Kings & Queens, зібрали багатомільйонні стрими, представляючи лише невелику частину його великого репертуару.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…