Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

DJ Vlad Fisun допомагає зняти стрес добіркою українського лаунжу з афірмаціями

Проєкт від агенції Sasquatch Digital.

  • Редакція
  • 24 August 2023
DJ Vlad Fisun допомагає зняти стрес добіркою українського лаунжу з афірмаціями

Чудова ідея створити мікс-антистрес виникла у команди діджитал-агенції Sasquatch Digital, що відома по роботі зі світовими (Nike, Rakuten) та українськими брендами (OLX Group, АТБ). Sasquatch також розробили декілька гучних проєктів для Jägermeister.

В 2020 році Sasquatch Digital запустили на власному YouTube-каналі мікс-серію під назвою «Розкрут». Перший епізод серії був присвячений «вусатому фанку», що набув популярності після виходу документального фільму промоутера, меломана та власника бару GRAM Віталія Бардецького. Другий мікс вийшов в 2022 році і був присвячений українській музиці 90-х. Той мікс створив засновник міжнародного лейблу ODBEATS, резидент французьких брендів ODG.Prod і Culture Dub Євген Розинський.

Нарешті, влітку цього року вийшов третій мікс з українською музикою в жанрах лаунж та даунтемпо. Добірку виключно невиданих ексклюзивних треків зібрав один з найкращих селекціонерів країни DJ Vlad Fisun. Серед такого вузького прошарку музики йому вдалося створити компіляцію, що не поступається міксам з серії Hotel Costes чи Buddha Bar. Хоча за концептом і настроєм вона більше нагадує «The Eclectic Sound of Vienna» від дуету Kruder & Dorfmeister.

«У сеті гармонійно співіснують електронна музика артистів із міжнародним досвідом та треки талановитих початківців. Але всіх обʼєднує головне ― ексклюзивність, бо саме ці треки ще ніде не видавалися. Тут є джем на вінтажних синтезаторах C.J. Plus & I-One, атмосферне інді Foa Hoka, новий проєкт діви Alloise, студійні скетчі від Monoconda, Polygrim, ID_UA, Nastya Kiana, Rayo, iiteration та King Imagine. Є навіть проєкт-аватар із використанням штучного інтелекту Stipa», — пояснюють автори проєкту.

Влад додає: «Ідея в тому, щоб зробити собі м’який рестарт. Ця подорож має бути приємною, комфортною і спокійною, наче милуєшся барвистим краєвидом з вікна потяга, що левітує, адже всесвіт показує тобі свій найкращий пейзаж».

На початку міксу можна почути медитативні поради, що лунають на тлі музики заспокійливим голосом психологині та співачки Люби Юнак (Lavika).

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…