Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
ПОДІЇ

Hell Yeah! До Києва летить бос лейблу International DeeJay Gigolo Records

Що треба знати про німецьку легенду перед вечіркою в KURENI.

  • Редакція
  • 24 August 2023
Hell Yeah! До Києва летить бос лейблу International DeeJay Gigolo Records

Небезпека та відсутність авіаперевезень — суттєві перепони для букінгу міжнародних артистів в Україну. Промоутери роблять неможливе. На щастя, серед західних зірок знаходяться ті, хто вважає за потрібне підтримати нас в складний час.

Один з таких артистів — ветеран німецької електронної сцени DJ Hell. Його виступ в KURENI 16 вересня має стати гарним сигналом для західної музичної спільноти: в Україну можна їхати. Тим паче, що більшість вечірок мають ще й благодійну складову.

Ви точно не встигнете переслухати до вечірки всю музику, до якої був дотичним Hell за 50 років кар'єри. Тож ось вам гайлайти. Для першого знайомства вистачить двох альбомів: «NY Muscle» (2003) за участі Джеймса Мерфі з LCD Soundsystem, Алана Вега (Suicide) та Ерленда Ойе і «Teufelswerk (Devil’s Work)» (2009). Другий альбом вирізняється особливо. Після виходу цієї платівки музичні критики розводили руками, дивуючись: whatta hell is going on?. А відбувалось на тому альбомі дійсно казна що. DJ Hell зібрав дуже незвичну, але яскраву кампанію: секс-символ 70-х Брайан Феррі, репер P. Diddy, хтось там із гурту Scooter та Пітер Крюдер з даунтемпо-дуету Kruder & Dorfmeister. За їх участі німцеві вдалось записати еклектичний альбом, що не втрачає актуальності і сьогодні.

DJ Hell обожнює кидати собі сміливі виклики та пробувати нове. В різні часи він співпрацював з Balenciaga, був музейним куратором, робив футбольні гімни, ставав «Людиною року» за версією журналу GQ, судився із Шварценеггером, створював музику для кіно та навіть працював фотомоделлю Карла Лагерфельда.

Тож до Києва їде справді легендарна постать. Що везе з собою DJ Hell? Це завжди інтрига. Але можна сподіватись на малознайоме електро, незвичне техно, нью-вейв та синт-поп.

Також на вечірці зіграють діджейка та дизайнерка Yova Yager, Awl Alexandre, Alex Pride.

Квитки: https://concert.ua/uk/booking/dj-hell-germany-x-kureni

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…